With a rental car we drive through the rough landscape to the top of the highest mountain of Spain. El Teide on Tenerife (3718 meter above sealevel) is a non-active volcano. The route there leads along magnificent viewpoints.

Met een huurauto rijden we door het ruige landschap richting de top van de hoogste berg van Spanje. El Teide op Tenerife (3718 meter hoog) is een vulkaan die niet meer actief is. De route ernaar toe voert ons langs prachtige uitkijkpunten.

The last part to the top is with a cable car and then by foot. There’s a huge queue for the cable car, that’s not going to work. I’m glad about that because of my fear of heights I don’t fancy that last part anyway.

Het laatste stukje naar de top gaat per kabelbaan en dan te voet. Er staat een grote rij voor de kabelbaan, dat gaat hem niet worden. Daar ben ik blij om want vanwege mijn hoogtevrees zie ik dat laatste stukje toch niet zitten

El Teide

A little bit further down the mountain there are plenty spots to walk around and enjoy the scenery. Together with A. who is spending a week with us we enjoy the abundant views.

Iets lager op de berg zijn nog voldoende plekken om te wandelen en van het landschap te genieten. Samen met A. die een weekje bij ons op bezoek is genieten we volop van het uitzicht.