In our ongoing blog ‘Who Pays our drink’ it’s time for the third election. Don’t worry, in the time between the elections we drink enough but we like to pick a special place or moment for the election. Today we went to Porto so we found it special enough for a sponsored drink (and something to eat aswel). We are proud to announce that todays winners are ……………

In onze doorgaande blog ‘Who pays our drink’ is het tijd geworden voor alweer de derde verkiezing. Wees gerust, in de tijd tussen de verkiezingen drinken we genoeg maar we vinden het leuk om een speciale plek of een speciaal moment uit te zoeken voor de verkiezing. Vandaag zijn we naar Porto geweest en we vonden dat speciaal genoeg voor een gesponsord drankje (en nog iets te eten ook). Met gepaste trotst kunnen wij melden dat de winnaars zijn geworden ……….

Gijs&Sandra!

Thank you so much!

Dank jullie wel!