We bought new mattresses for our berths in the forepeak and the port aft double berth. After doing some research we decided to buy the matresses by Qmatras in Nijkerk (NL). That turned out to be a very good decision. The owners (Gert en Alice) are very friendly people and good craftsmen. We are very pleased with our new mattresses and the excellent service of Qmatras.

We hebben nieuwe matrassen gekocht voor de voorpiek en het dubbele bed in de hut bakboord achter. Na wat research kwamen we uit bij Qmatras in Nijkerk (NL). Dat bleek een goede beslissing te zijn. De eigenaren (Gert en Alice) zijn heel vriendelijke mensen en echte vaklieden. We zijn erg blij met onze nieuwe matrassen en de uitstekende service van Qmatras.

Cushion
Kussen
Matres forepeak
Matras voorpiek
Matres port aft
Matras bb achter
Qmatras showroom